Blog

Lees onze blog om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen webdesign en voor de beste tips en tricks voor een optimale website.

5 redenen waarom elk bedrijf een website nodig heeft

We begrijpen de redenen waarom u er misschien niet tegen kunt om er een voor uw bedrijf te bouwen: “Ik ben niet technisch onderlegd”, “ze zijn te duur”, “Ik heb geen tijd”, of het beruchte “Ik heb genoeg zaken en Ik heb er geen nodig”. De realiteit is dat u niet technisch onderlegd hoeft te zijn, een professionele website voor uw bedrijf kan goedkoop en gemakkelijk zijn, en om het nog eenvoudiger voor u te maken: het niet hebben van een website kost u tijd en geld.

8 effectieve SEO-webdesigntips die u niet mag missen

In de afgelopen jaren hebben we een grotere nadruk op gebruikerservaring gezien. Met de groei van mobiele apparaten met beperkte middelen heeft hieraan bijgedragen.

In het verleden werd SEO gezien als iets dat aan de site werd toegevoegd nadat het ontwerp was voltooid. Een deel hiervan was dat veel sites deze praktijken te laat toepast en later moesten worden herzien. Deze aanpak was beperkend en slaagde er niet in de kern-SEO aan de site te adresseren.