Over ons

Elbamedia is een creatief webdesign studio met een specialiteit in design en development. 

WIJ HEBBEN ÉÉN DOEL

gebruiksvriendelijke websites leveren
aan bedrijven en organisaties

Naarmate het internet zich heeft ontwikkeld, zijn de standaarden veranderd en zijn klanten steeds meer gaan verwachten van de websites die ze bezoeken. Bedrijven streven ernaar om aan de vraag te voldoen: een eis dat websites zowel mooi als functioneel zijn, met intuïtieve interfaces waarmee ze gemakkelijk kunnen bepalen wat ze willen.    Elbamedia doet er, met behulp van onze ervaren web- en graphic designers, alles aan om aan deze eis te voldoen.

onze missie

Onze missie is om onze klanten te helpen bij het presenteren van een professioneel front op de markt. Presentatie is alles en dat geloven we bij Elbamedia. Onze klanten moeten zichzelf op een professionele manier presenteren – en daarom bieden we webdesign, grafisch ontwerp, maar bijvoorbeeld ook volledig beheer van socialmedia accounts aan.

Tegenwoordig zijn consumenten overal. Ze kijken naar websites, ze kijken naar Facebook en Twitter, ze kijken naar briefpapier en ze bekijken naar alle andere uitingen om te bepalen of een bedrijf “waardig” is om zaken mee te doen. Als u op een van deze gebieden geen professioneel imago geeft, kan het zijn dat u niet het zakelijke niveau en dus het succesniveau krijgt dat moet worden behaald.

onze kracht

Uw klanten willen niet alleen informatie over uw producten en diensten ontvangen; ze willen ervaren wat uw merk voor hen gaat doen en begrijpen wat de boodschap van uw bedrijf is. We zijn toegewijd om u daarbij te helpen door unieke en gedenkwaardige sites te ontwerpen die uw organisatie helpen groeien.

We begrijpen de rol die lay-out en design spelen bij het laten groeien van je bedrijfsresultaten. Daarom bieden we echte innovatie met echte resultaten, waarmee je jarenlang klanten kunt aantrekken en behouden. Bouw merkloyaliteit op door een statement te maken, welke niet alleen laat zien wat u te verkopen heeft, maar ook welke waarde u uw klanten te bieden heeft.

een grafische passie

Wat allemaal begon als een passie voor grafisch ontwerp is uitgerold tot een leven dat  grafisch ontwerp ademt en ik ben er dan ook elke dag met veel plezier mee bezig. Wanneer ik tijd over heb, werk ik aan start-ups en help ik anderen bij het ontwikkelen van die van hun. Mijn specialiteit is het creëren van design van hoge kwaliteit, van eenvoudige logo’s tot volledige merkidentiteiten. Ik maak ontwerpen die passen bij de core van een bedrijf, haar doelen en succes.

M. Elba

Creative Designer - Founder